Cel mai dulce cantec auzit de o mamica de la bebelasul ei

Cel mai dulce cantec auzit de o mamica de la bebelasul ei

Ieri seara am cantat si am dormit cu bebele.Noi ii zicem bebele desi are deja 3 ani.E asa de scump de iti vine sa il mananci.

De doua zile nu prea a mancat si tot dupa mine a fost.L-am tinut in brate si a dormit cu mine desi deobicei doarme cu tatal sau caci e foarte atasat de el.

Toata toamna si primavara au stat la gradina impreuna, ma refer ca au dormit acolo.Noi restul am mers doar ziua si am dormit cateodata si noi.Fetele mari nu vor sa doarma la gradina si le am inteles.

Sa revin la povestea de ieri.Deci ca niciodata la amiaza mi-a facut semn ca vrea sa ne culcam si ne -am culcat.

El nu vorbeste decat putine cuvinte dar are semne pe care noi le intelegem.Are asa un limbaj dulce si interesant ca il filmam mereu sa nu cumva sa uitam vorbele si gesturile lui frumoase.

Doua zile din cauza ca l-a durut burtica nu prea a mancat si a dormit la amiaza.Inainte facea un taraboi si nu  vroia sa doarma deloc.L-am mai pus noi cum am putut nu chiar in fiecare zi dar asta era o lupta mare.

Cand e sotul acasa numai ii face semn si merge la nani fara sa zica nimic.E interesant cum asculta de tatal sau la clipeala ochiului.Importanta tatalui in orice familie e colosala si autoritatea tatalui nu se poate inlocuii cu nimic altceva.

Azi i am dat miere cu propolis si incerc sa ii dau mai multe lichide.

Sper sa se faca sanatos,  sa manance asa bine cum manca si pana acum…

Aseara cand ne am pus in pat am povestit cu el si am cantat.Apoi i am zis pai cantam si mie ceva.A inceput sa fredoneze MAMA TATA cred ca e cel mai dulce cantec din lume.

Multe cuvinte nu stie dar stie exact ce e mai important din toata lumea asta.

Repeta MAMA TATA fara sa se oboseasca si incerca chiar sa ii dea o melodie frumoasa la cantare.Asa bine adormi cand copilasul tau e langa tine si iti canta.Chiar daca era putin bolnavior prezenta lui asa de bine face unei mame.

Sper azi sa fie mai bine