Somnul de aur pentru mămicile antreprenoare si nu numai…

Somnul de aur pentru mămicile antreprenoare   si nu numai...

De ce l-am numit somn de aur și ce este acest somn de aur poti afla chiar acum

Acesta este întotdeauna între orele 22.00 si 02.00-03.00 sau intre 23.00 si 03.00-04.00 dimineata .

Am stabilit acest program pentru ca odihna si sanatatea joaca un rol important in viata noastra la care trebuie sa fim foarte atente cu multa bagare de seama.

Sa nu uitam ca înca din prima zi de viață, corpul nostru secretă un hormon care ne ajută să adormim mai ușor și care poartă numele de melatonină. La copii, acesta se eliberează în corp mai des, tocmai pentru că organismul este în continuă creștere și are nevoie de mai mult somn. La adult si la adolescenti orele de eliberare ale melatoninei se stabilizează în intervalul 22:00 – 24:00.

Odată ce ati aflat acest secret nu mai faceti greșeala să stati dupa ora 23.00.

 Multi oameni fac gresala asta sa stea pana la 01.00-02.00 noaptea de le cad ochii in gura si apoi se trezesc obositi fara chef de o nouă zi.

Am vazut femei care de dimineață erau obosite si frustrate cu toate treburile in urma din cauza ca nu dorm seara la timp si oboseala cronica se instaleaza incet si sigur.

Privarea de odihnă pe timpul nopții poate duce în foarte scurt timp la pierderi de memorie, halucinații, extenuare și chiar moarte. Un corp care nu are parte de un program de somn sănătos va ajunge, în primă instanță, să se îngrașe, ca mai apoi să cedeze.

De aceea va recomand să țineri cont de acest Somn de aur cum imi place mie sa il numesc care va va ajuta foarte mult.

Gândiți-va că dacă vă treziti la 02.00-03.00 sau 04.00 dimineața pana la ora 08:00 sunt 5-6 ore în care voi odihnite, retine acest aspect, aveti putere si o minte limpede sa mutati muntii.

Aveti timp cat doriti, fara stres, fara galagie sa stati la Computer, sa fiti creative, sa va faceti actele, sa scrieti, sa cititi, sa faceti un blog, etc sa lucrati la visele si Hobby urile voastre.

De la 08:00 dimineața până seara aveți o zi întreaga, timp pentru tot ce va doriti, nu uitati!

Aveti timp sa mergeti la lucru, aveti timp si de familie, de sot, de copii, de prietene și credeți mă ca asa de bine, de împlinite și fericite o să fiti ca o să imi mulțumiți din toata inima 🙂

Lucrati cu drag si spor la visele voastre si nu uitati sa va treziti cat mai de dimineață astfel aveți o zi intreaga să faceți încă 1000 de lucruri frumoase și vă rămâne suficient timp pentru familie că până la urmă toțI ne dorim sa fim cat mai mult cu familia .

Rămâneți aproape că lucrăm la un curs si la o carte care va fi special pentru mamici si viitoare mamici.